Velkommen til NORDEN

 Se menupunkter som er tilgængelige på dansk nedenfor

Hovedsproget på NORDENs hjemmeside er engelsk, dog vil det ved hjælp af henvisningerne i teksten nedenfor være muligt at navigere på siden uden at mestre dette sprog fuldt ud. Skulle der være spørgsmål, der ikke kan besvares via disse henvisninger er det naturligvis altid muligt at kontakte NORDEN pr. telefon eller e-mail. 

Dampskibsselskabet NORDEN A/S er et selvstændigt rederi, noteret på Nasdaq Copenhagen. Se aktuel markedsværdi her. Dampskibsselskabet NORDEN A/S blev stiftet i 1871 og er et af Danmarks ældste internationalt arbejdende rederier. NORDEN opererer globalt i tørlast og tank.

Tørlast

Inden for tørlast er Rederiet aktiv i alle væsentlige skibstyper. Udover Rederiets egne skibe driver NORDEN Handysize Pool og NORDEN Post-Panamax tonnage fra Interorient Navigation Company Ltd. I alt 249 tørlastskibe.

Tank

Inden for tank er Rederiet aktivt i produkttankskibstyperne Handysize, MR og LR1. I alt 60 tankskibe. Aktiviteterne inden for produkttank drives i Norient Product Pool, som administreres af det 50%-ejede Norient Product Pool ApS.

Flåde

NORDEN har en af industriens mest moderne og konkurrencedygtige flåder. Hertil kommer et nybygningsprogram med i alt 6 skibe i ordre (tørlast (ejede) 4, tank (ejede og indbefragtede) 2).

Kontorer

NORDEN har hovedkontor i Hellerup (242 ansatte inkl. Site-offices) og kontorer i Singapore (45), Shanghai (Kina) (13), Annapolis (USA) (19), Rio de Janeiro (Brasilien) (7), Mumbai (Indien) (10), Santiago (Chile) (1), Vancouver (Canada) (5) og Melbourne (Australien) (3). På kontorerne har selskabet i alt 347 medarbejdere og omkring 690 på Rederiets egne skibe.

 

NORDEN var medstifter af Danmarks Rederiforening i 1884 og har siden været medlem af foreningen. Herudover er NORDEN medlem af de internationale organisationer: Intertanko (The International Association of Independent Tanker Owners), BIMCO (The Baltic and International Maritime Council) og Det Internationale Handelskammer, ICC Denmark (International Chamber of Commerce).

Yderligere information

Med mindre andet er anført, er nedenstående sider og materialer på engelsk.

Kontaktinformation

Dampskibsselskabet NORDEN A/S
Investorer
Presse

Om NORDEN

Film: NORDEN præsentation (på engelsk)
NORDEN NEWS Magasin (på dansk)
Historie
Vision, mission, værdier

Forretningsområder

Tørlast
Tørlastflåde
Tank
Tankflåde

Information til investorer

Nøgletal
Finansielle nyheder (på dansk)
Nyhedsbrev via e-mail (på dansk)
Kvartals- halvårs- og årsregnskaber (på dansk)
Film - NORDEN præsenterer det seneste regnskab (på dansk)
Præsentationer (nogle på dansk)
Vedtægter for Dampskibsselskabet NORDEN A/S (på dansk)
IR Politik

Aktionærportalen (på dansk)

Job & karriere

Ledige jobs på kontorerne
Ledige jobs til søs